Om FixitAll

FixitAll er dit foretrukne firma, som ligger lokalt i Helsingør i Nordsjælland, og vi udfører alt i el-arbejde og solceller. Vi løser også en lang række opgaver inden for tømrerarbejde. 

FixitAll v/Lennart Thaarslund

Hos FixitAll v/Lennart Thaarslund står vi til rådighed ved alle typer opgaver, uanset om det gælder stort eller småt. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet. Har du derfor en specifik opgave i tankerne, kan du trygt henvende dig til os.

Vores erfaring i branchen er din sikkerhed for holdbare og sikre løsninger. Vi arbejder med udgangspunkt i vores faglige viden kombineret med vores erfaring.

Vi udfører arbejde inden for el-arbejde, opsætning af solceller og tømrerarbejde i Helsingør og i resten af Nordsjælland. Vi er desuden autoriseret el-installatør. Når du vælger en autoriseret elinstallatør, vælger du samtidig kvalitet og holdbare løsninger.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du sparring og rådgivning, er du også meget velkommen til at henvende dig til os.

Tøv ikke med at kontakte mig

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om vores arbejdsområder, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Henvend dig allerede i dag, så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.